Jsem
Jsi směšný, člověče
a já jsem na počátku
Přišla jsem jinak
Já si pamatuju
věci starší než jsi ty
A přece dobře víš, můj malý člověče
(žít bys bez toho nemohl):
Nenávist je silnější než Smrt
a dokud neodpustíš
nezemřeš
Proto jsem tady
jiná, přece člověčí
Odpouštím
a až bude čas, odejdu
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Alien.v.v.s.
Komentáře (0)