bojovnice I.
Anotace: Z poznámek s datem 12. 2.2010, dotvořené později, váhala jsem, zda to dát ven ...
Dívka – žena – femme fatale
bojovnice Světla
se srdcem rytíře
se štítem z Tebe
za zády,
ve zbroji
z Lásky utkané,
zkouškami víry
zkalené v bojích
kouzelnice,
tulačka i dobrodruh
nezbednice, skřítek,
naivka i smíšek
střídám formy
ale pořád,
pořád jsem to já
stále častěji,
kdekoliv se hnu,
potkávám svou
pravou rodinu
Přečteno 344x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, CORONATION, Greensnow, Radek.oslov.Šafárik, fuu, Bíša, enigman, harmony, modrá..., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)