Co se dneska sluší
Anotace: Toto dělat s krásnou duší
Klid měl v duši
Furt se smál.
Rudé uši,
Mile hrál.
Divil se sám sobě,
Asi žil i divné době.
Pro ostatní on byl král.
Sám však smíchem uvadal.
Nikdo si toho nemohl všimnout,
Protože on svým smíchem všem žal smíval.
Ostatní se jeho problému snažili vyhnout.
Však on sem tam pocit viny za ně míval.
Jeho smích se ve stáří v pláč proměnil.
Byl stařec duší.
To ho život za jeho smích odměnil.
A To se přeci dneska sluší.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (0)