někdo občas
kolem pojde
lidé si nevšimnou
jdou dál
jen tak bez
hnutí
jen tak bez
pnutí
někdy jdou
a celý napjatý
v očekávání
z neočekávání
pojdou***
st
A teď vážně:
Mám rád některé Tvé věci:
a nejsem vychovatel, abych prudil,
že tohle jo, tohle NE. Napsat
něco přisprostle ještě není největší síla,
i když to svádí. Určitě sis ale všiml. že Ti fandím.
Z jednoho prostého důvodu: že věřím, že na to přijdeš!*** V tuhle chvíli st
25.02.2010 21:43:00 | ROMAN LOHNERT