Ty hele, to je skvělej nápad. Sic já bych to viděl trochu jinak poskládaný, ale dobrý to je. Chybník jako rybník, mít ho v Čechách každý, museli bychom si pronajmout ještě Polsko, abychom měli kde zakládat chybníky. A někteří politici a ekonomové by museli hodně hrabat do hloubky, aby se jim to tam všechno vešlo.
ST*! ještě jednou: Za nápad!
25.02.2010 22:47:00 | Zasr. romantik