Úpatí
Tvé války
Tvé lásky
vítr v mých vlasech
chuť svědomí
chodíš po špičkách
v životních honičkách
prohlubuješ mé vědomí
křičím o svědomí
tančím v střevíčkách
lítosti
...
prokletá
vznešená
ve svobodě
co ti láme dech
slyšíš jen můj
vzdech
...
pokorná je tvá tvář
pomačkaná
sny
v zákoutích čteš
mé
stíny
...
opadají zdi
bez příčiny
hledáš můj
dech
...
v úpatí
naleziště
našich cest
Přečteno 340x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, hašlerka, Labanda, Bíša, enigman, Mbonita, Květka Š., harmony, modrá..., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)