Let
Nemiř na mě v tu chvíli
jdi
prosím o kousek
dál
nenápadně nápadný
chtivý jak
na kostele
zvon
díváš se teď
malinko
stroze
exkurzi u mě
snažíš se
nazpaměť
znát
...
okamžik
pár teček pár písmen
duševně svlečen
hru na pravdu
rozehráváš
citem ke mně
vláčen
to stačí
na pocit
akorát
...
jdi jen o kousek
dál
ať mohu platit draze
za spálení
tvých vin
i
za stín
co brání ti
letět
do hlubin
...
marnosti
Přečteno 325x
Tipy 30
Poslední tipující: šerý, PIPSQUEAK, fuu, Dota Slunská, Kars, hašlerka, Labanda, Bíša, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)