tututu...
posunuji
sbírám stíny
do reality
uáááá
padá mlha
to se mi nezdá
spíš prší
šíííííí...
na to
abych byl zdravý
nepotřebuji
doktora
stačí mi
rozhýbat boky
a kotníky
uíííííí...
hej
kominíku
proskoč zdí
do světlíku
uáááá
venku prší
hmmmmm
vrším
pyramidu
na špici otazníků
se posadím
s vykřičníky
jééééé
na lopatky
sbalím čas
do prostoru
padáááámmm
přibírám rychlost
vzhůru
tunelem
na druhou stranu
kde zapálím popel
nevypočitatelností...
Přečteno 357x
Tipy 38
Poslední tipující: isisleo, floreciente, drsnosrstej kokršpaněl, spare, Tanzania, Actafool, zvířenka, WAYWARD, Churry, jita.1965, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)