Anotace: a co nám plyne z pohádky? Myslím, že to napsal celkem trefně Exupéry - To důležité je očím neviditelné, správně vidíme jen srdcem ...
Hm, tak tady jsem pred casem komentik psala... Ale nejaky divny koment, nelibi se mi.
18.04.2006 19:54:00 | BlackTangerine
Převelice krásné... až z toho nenalézám slova vhodná pro pochvalu pro tebe...
12.12.2005 00:00:00 | BlackTangerine
Exupery měl pravdu: L'importante est invisible pour les yeux! A ty máš pravdu taktéž:) Zvláštní dneska to říkám již podruhé=)
11.12.2005 20:36:00 | makretka