Nanečisto..
Zapálím svíci
miluji její zář
proč ty se hned vlastně
ptáš
víno červené
pijeme
ne pro úspěch
ne pro vzdech
pro chuť
lahodící
odpověď dlužím ti
o záři
" neměnící,
ten půvab neuchopitelnosti
popálí tě na dlani
když
nevěříš
vnímání"
" Usmívám se na tebe,
pro slova od tebe
lahodící"
" Jsou rána pro úsměv stvořena
do noci
do rána"
" Proč přivíráš oči?"
" Když přivřeš oči a zase otevřeš
světlo svíčky nádherně
do sebe dostaneš."
" Proč tu se mnou jsi?"
" Víno je nalité,
svíce svítí
není proč jít pryč."
" Vidíš?"
" Chutnáš mi."
" Víc nic?"
" Chvíle jedinečnosti
těžko povíš
jen je žiješ, příteli."
" Mám rád jak si čechráš vlasy."
" Jsi všímavý."
Záře svíce
dojímavě otvírá
chutě
smířeně
odevzdáváš se
mi
Paprsky světla
měnící
se v
ráj
Paprsky
co
někteří
lidé
nemají
" Jsi něžné
sluníčko
co
padá"
...
načisto
Přečteno 388x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., fuu, Jiří I.Zahradník, Ába, Dota Slunská, WAYWARD, kaaamiiii, ilona, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)