PS.
Anotace: Nikdy jsem neměla ráda oživování hrobů a kvůli Tobě s tím rozhodně nebudu začínat. Tak se tomu přizpůsob nebo máš smůlu.
Neříkám často
„mám Tě ráda“,
Ale kvůli Tobě
Se i já snažím
Rozsvítit každý zítřek.
Snažím se tišit vítr,
aby Ti nepocuchal vlasy,
když vím, že o to stojíš.
Snažím se mírnit tmu,
když máš strach.
Modlím se, aby roztál sníh,
když toužíš po létě
a sirkou vločky ničím po jedné.
Každý den hledám
Milion a jednu věc,
Kterou bych Ti mohla dát.
Na loukách se dívám
po dokonalých, Tvých, květinách.
A já vím, že už jen jedny
Dveře stačí otevřít
a probudíme se do snu,
který budeme navěky žít.
A měla bys vědět,
že Tě nenechám jen tak odejít.
Jsem dost tvrdohlavá.
A jestli se Ti něco stane,
tak vůbec nebudu milá.
Znáš mě.
PS: I love you
Přečteno 422x
Tipy 23
Poslední tipující: boruvka175, betmen71, piťura, Skywalker, Dota Slunská, enigman, zelená víla, Zefi, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)