Z minula 8
Anotace: .bohajeho to je ale tempo.
rozvíráš kousky slaboproudých chvil
utíráš mě s česnekem
-a solí-
krokodýlím pazourkem mi dereš slova v týl
dívám se na živé tepny stromů
a pálí mě oči
-z upřímnosti-
rozdírám staré rány
pláču nad světem
/víš, Bože, ty hleny, kterými je obalen náš svět
-radost pohledět/
roztrhané lístky na nádraží
znásilněná holka, na ulici snění
dávám buď anebo
a nic mezi tím
-za zlato štěstí
zadarmo splín-
zůstala jsem zlomená
v prachu špín
nakopaná do zadku od zločinů svých vin
zůstala jsem zlomená,
a tys nade mnou zlomil hůl
Přečteno 250x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Lenake, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Bíša, CULIKATÁ, Pixie
Komentáře (0)