byla o nehodě, a o tom že ji někdo přežil...jedna z mála básní, kterou jsem nezažil na vlastní kůži...a doufám, že ani nezažiju...mno, nejdříve tu bude ve čtvrtek, nemam ji u sebe. ale bude ;)
01.03.2010 20:33:00 | JohnyD.
takhle přesně "křižovatka života a smrti" se menuje i jedna moje báseň...až najdu ten papír na kterém je, tak ji sem dám ;)
27.02.2010 22:39:00 | JohnyD.