Anotace: Starší básnička. Neznám většího optimistu. :)
tak tady neváhám a dávám ST! :)
někdy je těžké ten optimismus v sobě "vydolovat" ale o to víc pak má smysl.. a .. je pravdivější, myslím :)
03.03.2010 13:16:00 | blue
:-) Děkuji Vám. Ale zas tolik toho optimismu nemám. Každý to zná, někdy víra schází.
27.02.2010 13:12:00 | PPetrushka