Galderak
Potok plný zlatá
obtéká hradby
města Galderak,
na který si netroufne
ani samotný to drak
A však našel se zlý to mocný král
který toto město obléhal
lidé z Galderaku to však nenechali je tak tak
a pro to udělali chytrý to tah
však jejich král Azrtiel to byl,
který se to posledních sil bil
pak však tento král padl
a zlý to dobyvatel do města v padl
nebýt odvahy lidu nejsme dodnes v klidu.
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)