Andělský pláč

Andělský pláč

Anotace: Vzpomínka na staré časy.

Sedí dívka u dvou keřů
vidí v dáli slunce plát,
mraky občas nebem projdou
má tu svět co chce se smát.

Projdi nebem, nastav ruku
uslyš zvuky dávných věků
najdi v sobě božskou tvář
touha slov co oči kalí
nesou v smutku křehkou zář.

Dívka s pózou jasných hlasů
motýl co svět z výšky bdí,
hudba vlní zní do útesů
štěně co právě uvidí.

První rosu, jasné slunce
dívku ladným krokem jít,
dívka vzplane dá mu pusu
štěně jí dá co chce mít.
Autor tucnak, 04.11.2004
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel