Já -> Ty
Je mi líto
Že tě ubíjím
svou přítomností
I když jsi se mnou rád...
Nedokážu být jiná
Jakou bys mě chtěl...
Jakou bys mě chtěl?
Nechci a nebudu.
Jsem to jen já
Sobecký mozek
Spleť sobeckých genů
a sobeckých myšlenek.
Jsem egoista
Já obrácené dovnitř
Opačným směrem
Než vidí okolí...
Řeknu Ti o sobě vše
A stejně mě nepoznáš
Věřím si ...
Věříš mi?
Nevím, co bude dál.
Ale možná na čas
umlčím
Proud krve
Svého sobeckého
Já
(Nevěř mi)
Přečteno 386x
Tipy 19
Poslední tipující: kasparoza, Judita, Koskenkorva, susana načeva, Oťas, 6thSun, ilona, B.a.r.b.a.r, PIPSQUEAK, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)