Anotace: ..L'importante est invisible pour les yeux (to důležité je očím neviditelné...)
Promiň, je pozdě a už nějak nefunguju - přeskočil jsem předtím anotaci ...
13.12.2005 22:44:00 | Hary_nš
U jedné své básničky mám napsán citát A.d.S.-E.: "Jen srdcem vidíme jasně." atd. K této Tvé básni se hodí také, jako příslib. Zpracování krásné.
13.12.2005 22:42:00 | Hary_nš
krasny Makretko..dlouho jsem tady ted nebyla.pac sem mela samou praci,ale jen co sem přisla,tak sem se na tebe hned jukla a musim říct,že je to super kousek 8-),je to takove jine nez jsem od tebe zvykla a moc se mi to libi,jen mi to prijde trosku smutný...je to ze života..ten uz je proste takovy..
12.12.2005 11:00:00 | Natalie Kolářová
Nádhernýýý..opravdu píšeš překrásne Markét:)) a o pravdivých vecech..kéž by nekdy oči videli to důležité... fakt krásný..a díky moc za komentíky,pomáhaj mi..
12.12.2005 09:57:00 | Terry