Sáře k narozeninám
Anotace: Pro vnučku věnování do ALMANACHU
********************
Verše jsou dárek můj
s láskou Ti přeji
čti je a opatruj
ať v srdci hřejí
Jsi jako něžná květinka
vonící vánek v trávě
na tebe moje vzpomínka
s úsměvem přišla právě
Jsi jako čistý pramínek
co radost nám všem dává
v očích tvých bystrý plamínek
z poupátka růže se stává.
... a babička ti mává 16. 2. 2010
***********************************
Přečteno 613x
Tipy 54
Poslední tipující: Divoženka1, Špáďa, hezule, Gudula, Kara Lee Exl, Pevya, casla, Hazentla, a_tao, j.c., ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)