Ktosi..
Anotace: .. na severnom póle
Ktosi na Slnečnom severnom póle
zapichol vlajku
stojí naň kolmo a neľahá v popole
- nevravím bájku
do výšky stotisíc kilákov trčí
čia je a prečo?
na nej znak pirátsky vidím umrlčí
vraví mi niečo
Slnko a ja, sme pár nedeliteľný
my svoje vieme
zrak nám nezalepí smiech potuteľný
'géniov' zo Zeme
v Gaussovej krivke chýb pozorovaní
sú slabé miesta
niet tam dát dostatok, viete to, páni
Slnko je hviezda
iná než ostatné, je totiž vaša
- jasné vám nie je?
ak áno, zástavy nech tam nestrašia..
- niekto sa smeje?
Přečteno 229x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, enigman, Markéta Hl., modrá..., ilona, CULIKATÁ
Komentáře (0)