Popel kříže
Anotace: Od vzpomínky odproštění,uvrhne ji v zapomnění...
Křídla má mi zlámali,
abych nemohl letět dál,
tím najevo mí dávali,
abych nemeškal a utíkal.
Abych utíkal a neustále se ohlížel,
na zemi beze mne a na popel.
Na popel na jehož místě hrob tvůj čněl,
co cítil jsem však vyjádřit jsem neuměl.
Abych utíkal a neustále se ohlížel na popel toho kříže,
který uvrhl mne v mříže
samoty.
Vdovo,to ty.
Mříže samoty.
To ty,zlobo,ty,
to ty,ty.
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Ayaka Midoriko, L. Šebestián Borský, LeeF, v.hercik, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)