Z minula 9
Anotace: a to byl konec.mimochodem narozeninová
Za slunečního zlata
bez slibů
a lásky
je tady jakési výročí..
měla bych líbat zem
a poděkovat všem
(děkovat mohu)
štastnýmu Bohu
že mě slzy nepálí
ani na tvářích
-je konec-
koupila jsem arašídy v cukru
a pak
"prcku
můj“
a na statku zas smrděl hnůj.
Víš
už nenosím zmalované řasy
trošku jsem vybledla
zakrněla na hromádce předepsaných dní
zpěněná
tichá
je slyšet jak vzdychá
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: teď už nikdo, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Bíša, modrá..., CULIKATÁ, Pixie
Komentáře (1)
Komentujících (1)