Vědecká úvaha na přírodních základech
Anotace: věda dostala od přírody nafrak...
Je z tebe blázen z lidu
Posedlý myšlenkou
Že charakter člověka se nemění
Opice v kleci řvou….
Blábol na papír se valí
Splácá se z něj poezie
Pak na vrcholu stojíš
A v dáli pes vyje…..
Přemítáš v oblasti vědy
Příhodná ponaučení
Co zbude z vody ?
Při přehlušení….
Okázale se dojímáš
Ve vlastní šťávě se utápíš
Jsi přece nejlepší !
U studánky Narcise sdílíš …
Pak ohlížíš se zpět
Obcházíš sousedy
Bilancuješ abys doznal,
Že vše, je zázrak přírody…
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, bejbyyyy, Koza, Bíša, Květka Š., Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)