Jsem moc ráda, že na tebe Mourek přesně takhle zapůsobil... :o) a těším se, až se sejdeme, i kdyby to mělo být někde tady u Třeboně... :o))
05.04.2006 15:16:00 | Cecilka
Vrátila jsem se pro chvíli pokochání...
a potom i kvůli poděkování...
za všechny tvé komentíky...
udělalas mi obrovskou radost... DÍKY!!!
21.01.2006 15:01:00 | Cecilka
Mají duši... a vyprávět umí...
však jenom někdo jim vážně porozumí...
jen někdo dokáže jim auru číst,
slyšet, co zpívá chvějící se list...
Děkuji ti za tuhle nádhernou básenku... :o)
12.12.2005 08:03:00 | Cecilka