Nespoutaná láska utíká před vlastní ničemností.
V patách za ní se plíží strach.
Nebezpečně tě obtáčí konečky svých řas.
Pošetilé by bylo utíkat.
Tak zanech spěchu a pohleď tomu do tváře.
Co vidíš?
Nespoutanou krutost všedních dní?
Nebo jenom ubohého blázna,který ztratil všechny svoje iluze?
Seš v pasti!
Svírá tě pocit úzkosti.
Svoje rozpukané srdce solí léčíš.
Máš plán-zkrotit nespoutané!