Anotace: Můj věk není mým věkem. Nechci lhát, ale také nechci, abyste mě podle něj posuzovali.
Sbírka: Pro téměř stejně hnusné tělo
Můžeš si svět nabarvit na černorůžovo a uctívat štětky a hanět panny, to je tvá svobodná vůle, která tě možná donese do tvého kýženého nebe (otázka je kolik nebeských kurev tam pro tebe bude :))) A vymlouvat se na církev se svým pokřiveným pohledem je lacině alibistické.
28.02.2010 12:08:00 | Lilien
lituji, ale vnímám Marii (ne Máří Magdalénu) poněkud jinak než jak ji vklouká do hlav církev svatá
28.02.2010 08:05:00 | graciózní gracióz
Jinak verše pěkné až na to, že Maria je panna, původní kurva byla Máří Magdaléna, ale chápu, že se dávno toto neučí a běžně se plive kdekoliv po čemkoliv, jen když jsme dost frustrovaní sami ze sebe ponejvíc.
27.02.2010 21:30:00 | Lilien
Tip OMYL, sorry!!!
27.02.2010 19:27:00 | Lilien