Nedávám ti vinu
Díváš se na mě a v očích máš děs,
díváš se na mě a já vidím směs,
směs temných smrtících odstínů.
Díváš se na mě a já nevidím navždy,
možná se dopustíš sebevraždy,
nedávám ti za to však vinu.
Jestli se zabiješ, chci zemřít s tebou,
myšlenky na smrt mě hřejí i zebou,
jednou navštívíme zem plnou stínů.
Až srdce budem mít plné bolů,
vylezem na skálu a skočíme dolů
a místo peřiny budem mít hlínu.
Přečteno 362x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, 666 Idiot MCR, Jeněcovevzduchukrásného, Charibeja, Striptérka, Kristine Clary-Aldringen, Fenceless, Bíša, kaaamiiii, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)