Zakoukal jsem se určitým směrem
přes den a nebo s nočním šerem
tak jako má pirát blízko k mořím
z pohledu na tebe celičký hořím.
Tak jako ty když na mě se usměješ
a tu slast mi tím pokaždé dopřeješ.
Kukadla jako hvězdičky z nebíčka
být s tebou odprosím se od Pánbíčka...
Může se to zdát být časné
i když je to doufám jasné
jsi pro mne svátost chtěl bych tě mít
nehodlám o tobě pořád jen snít.
Mám-li jak pes na měsíc výt
udělám cokoliv když budeš chtít...