Pachuť
Anotace: taková nějaká...
Oči rozlepuje prudká bolest
nohy, ruce, nemohu nalézt
zbytky hnusu visí po zdech
pachuť mrtvé krysy v ústech.
Vypadlé jiskry roztáčí
kousky ohně v chumáči,
dohoří v bezejmennou
tiše šedou kantilénou.
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, Actafool, ilona, WAYWARD, Petbab
Komentáře (0)