město
město pod černým mrakem je chvilkově osvíceno
blesky letícími po obloze vstříc dobrodružství
černý noci, sýkorky přestali tancovat tanec smrti
a radši hroby svými ústy vyzobaly
město je mrtvé, hroby jsou vykopány,
pozůstatky černé minulosti
zapoměny
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka, CULIKATÁ, Ába, MishaX
Komentáře (3)
Komentujících (3)