pozůstatek dnešního dne: kocovina
měl jsem kocovinu,
takovou tu kdy spíte
do brzkého večera
někdy kolem poledne
jsem se vzbudil
uplně vyschlej,
tak jsem šel pro nějaký
ty tekutiny a matka
mi nabízí
pomerančovej džus.
hned jsem si vzpoměl,
jak to dopadlo minule,
ale byl studenej
tak jsem si dal.
do hodiny jsem se
poblil jak drak
a šel spát.
jak jsem se
dostal domů
si nepamatuji
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, ewon, MarkétkaR.
Komentáře (3)
Komentujících (3)