Pionýrka
Šel jsem takhle ulicí
měl zhulenou palici
kouknu vedle do stínu
tam vidím jít Týnu
Říkám si, no je to Týnka?
Ta malá milá pionýrka?
Musel jsem však pokračovat
a tak nemohl jsem pozdravovat.
Spěchal jsem přímo za nosem
jak do Sazky s výherním losem.
Příště to bude jiný story
teď však můžu říct jen sorry.
Omlouvám se, se smíchem v tváři
úsměv jak když slunce září
ať je podzim nebo zima
vždy to bude moje vina
vina tím že už mám knír
že býval jsem též pionýr.
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Javavia
Komentáře (2)
Komentujících (2)