Maličkost
Tančíme
tají se dech
v těch obratech
vášni
se nevyhneš
...
Bíle se dívám
ty barevně
takhle se zapomíná
i na zítřek
v srdci čtyřlístek
v duši se
rozednívá
...
nakreslit city
na obrázek
a bez otázek
přemýšlet
ptát se
odpovědi napsat na
pohlednici
doporučeně si je posílat
každého
rána
...
Černě působím
ty
bíle
chvilku nevidět
černobíle
...
pohladit zelenou
trávu
opřít si hlavu
nezlenivět
dojmům
pojď
tudy se jde
k hradu
...
maličkostí
Přečteno 346x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, Ába, Juraj Hrom, Kars, whiolet, Markéta Hl., enigman, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)