nedá... a ani popsat... ani vyřezat na soukromé razítko nebo lapit a přilepit do alba, ať ho vyrobíme sebevzácnější a jen pro ní... ale, víte, jak je to od vás ošklivé? :))
tvá poetická fazóna je na famózní vlně
14.03.2010 11:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ano, žena má vždy pravdu, i když se o ní dá mnohdy s úspěchem pochybovat :-)
28.02.2010 20:25:00 | Kars