Splněný slib
Anotace: podprahové pocity
Překotně vykoktané a rychle zapomenuté
přání
Tak reálné a přitom snové
dotýkání
Jak astmatik modlím se za svůj
dech
Chci říct stůj, kousek sebe mi
nech
V tramvaji noční si ujasním své
city
Dík za tvé přátelství! Vracím se
do reality "o)
Přečteno 381x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Markéta Hl., sveřep, Lioness, Paulín, Efiee, Holis, enigman, jedam, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)