kdysi jsem napsala taky o srnkách co se mi potulují za domem... prý kýč co je jen na starých obrazech a já říkám nadhera co vidí jen někteří........(ke konci básenky mi v uších malinkato pokulhává rytmus ale jinak je jako obvykle od tebe hladivá...
01.03.2010 10:40:00 | Nút
Rodina mé sestry bydlí, dá se říct, že v centru města, vedle parku, který se stal majetkem soukromníka, takže je oplocený a nikdo se tam nedostane, ale stádo 5-ti strnčat se tam toulá už víc , jak měsíc a je to krásný pohled. Chdíme je krmit přes plot :o)
01.03.2010 09:52:00 | labuť
Ano,pěkný.
-------------------*
Ale ta krovka...
chudák brouček bez krovky brečí.
Tak pro jinou si k Žofce skočí.
A hotovka.
28.02.2010 15:40:00 | Květka Š.