Dobrý přítel
Anotace: Dobrých přátel je pomálu, jak všichni dobře víme
Kdo vezme do dlaní
tvé zkřehlé ruce
a řekne,
není se už čeho bát,
jsem ten,
který tvé kroky vede
a v náručí mu můžeš spát.
Jsem přítel pro tvé tiché slzy
a také pro tvé starosti,
mám chatu v lese
a bylinkové čaje stále,
jsem totiž dobrák od kosti.
Neboj se,
má ústa nejsou němá,
znám příběhů a rad snad na tisíc,
když budeš chtít,
pojedu s tebou do Afriky,
poletím třeba na měsíc.
Já nejsem v zástupech stále k mání,
nevěřím těm,
co rozumí jen pomluvám a lhaní,
jsem přítel,
který tvoje srdce moc rád tiší
a nejvíc ze všeho tvůj smích slyší.
Přečteno 794x
Tipy 13
Poslední tipující: Modrý Anděl, zelená víla, labuť, Psavec, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)