Přátelství vs. láska
Anotace: Přicházím o jedno přátelství... o skvělého kamaráda...
Šli jsme spolu poli,
zoranými brázdami.
Šli jsme spolu lesy,
nádhernými pláněmi.
Šli jsme spolu mořem,
pouští nekonečnou.
Šli jsme kamením i mechem,
krajinou snovou.
Já trnem,
ty květem.
Já vínem,
ty hroznem.
Já listem,
ty stromem...
Pak přišla válka,
bitva našich srdcí.
Odešel jsi,
za láskou svou.
Odešel jsi,
za tou jedinou,
která dá Ti štěstí.
Přátelství jsi kvůli lásce
shodil do řeky.
Ta láska však potrvá jen krátce,
to přátelství navěky.
Komentáře (3)
Komentujících (3)