Temní duchové
Anotace: ponurý a dekadentní obraz v mé hlavě ... jak se s ním vyrovná on?
Egoistický soumrak
sestupoval
po umělecky křivém schodišti.
Temní duchové
elegantně snášeli se
k šedivé zemi.
S náznakem opatrnosti
se nesměle ohlédl.
V dálce za smrti skla
se narodily
miliony ostrých skřítků.
Dlouhý nehet
pohladil čepel
a v rytmu se zlomil.
Se zděšením v lživých očích
zběsile se pustil mezi kaluže.
Temní duchové
vstupovali v jeho mysl,
bodali mu svědomí.
Chyby celé historie,
kresby plánů,
umíraly rukama vrahů.
Rozběhl se ...
... padal, nebo se vznášel?
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., enigman, Bíša, její alter ego, ilona, Lissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)