Vzdech
Anotace: - občas asi lepší pravdu neříkat
Teď dívat se na záda vás všech
Je jediný co můžu
A ještě snad napsat tenhle vzdech:
Pravda evidentně bolí,
Nejsem si jistá -
Jestli za to trápení stojí
Nechtěla jsem zrovna tobě lhát
Promiň!
Víc se ale nemám za co omlouvat
Ke všemu ještě i ostatní mě sráží
Nechápu -
Proč jak bohové pomsty se na mě tváří
Snad abych ucítila u hlavy kvér
*byl by klid*
On ten život nikdy nebyl moc fér
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, betmen71, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)