volné myšlenky:)
Anotace: zdánlivě náhodně spojitosti
Světelná cesta,
rozmazaný bod vnitřního vnímání,
jeden kůň ze sta,
převládájící úzkost z chápání.
Zelená galerie stínů,
způsob šedi nutně výrazný,
páchá hříchy v kůži z jílů,
křik známě líbezný.
Most zářící silou nicoty,
odemykaje naději couvnout,
obrazně, ve jménu nahoty,
sám rozbíjí ho dlouho.
Květiny na smrt poslané,
tahání za dlouhé vlasy,
snad město vzpoury nevzplane,
tímto na věčné časy.
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: A'tuin, JohnyD., ewon, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)