25.2.2010

25.2.2010

Anotace: ...

Vypadala jako černej den
mých přátel a já s nima
za jedním stolem
Po porářce našich mistrů
svěšený hlavy nad
zvětralým pivem

Vypadala jako překvapení
Prudký nárazy do zdi
která není
Vezli by mě na ARO
s nohama vzhůru
a křečí pod aortou

Vypadala jako rozchod
V mrazech
Já a ona
a poslední polibek venku
zmrzl bych a
vestoje možná plakal
možná ne

Vypadala vypadala
Ale byla to krása nejkrásnější
Jak tragická
Kdybych znal její jméno
vůni vlasy dlaně
Krásné oči zabili by mě
Autor tukiy, 28.02.2010
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Akura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí