Bubliny
Anotace: Psaná ve značném stupni opilosti... tak prosím o shovívavost :)
Bubliny barevné jak unáší,
nevinnost vašich dětských dní,
za mojí, za tvou a za naší,
vzpomínku první, druhou a poslední...
Za bublinou se rozběhnu,
chytím ji, do dlaní, do hrsti,
za hlubinou hledat můzu můz?
V hloubi sklenky hledat štěstí v neštěstí?
Nashledanou, já prasknu v bezvětří,
roztaju v rudých sněhových peřinách...
Odpočítáš mi to? Jedna, dva, tři...
Odpočítáš mi to? Zoufalstí, samota a strach...
Přečteno 325x
Tipy 24
Poslední tipující: dandelion-meadow, LordSet, Javavia, Iwushak..., Petulindas, Qiana, ilona, labuť, Psavec, jaroslava anna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)