Přátelství je mocné

Přátelství je mocné

Anotace: Tato báseň je věnovana speciálně pro Kristýnku :-* ale i pro ostatní kamrády jak už ,,falešné nebo ty opravdové" přátelství je opravdu silné pouto

Kamarádství je dar boží,
který se ti k nohám někdy i sám složí.

Bez přátel život není životem,
je jen černou dírou.

Proto jsem vděčná za tvé přátelství,
které doufám nikdy neskončí.

Tvůj hlas je jeko zvon,
když promluvíš vydáš radostný tón.

Tvé veselé oči jso jako balada,
jako balada hluboká křivolaká.

Zbožňuju tvé andělské hlášky,
ve kterých nemáš žádne přakážky.

Nejlepší chvíle jsou jen stebou,
nikdy na ně nebudu chtít zapomenout.

Jsi můj přítel nejmilejší
ty jsi můj svět nejmocnější!!

Ty jsi to štěstí,
ty jsi ta co mi věští.

Až zazvoní konec a mého života bude konec,
však poslední vzpomínka bude jen pro tebe
Autor Kačeenka, 28.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel