Životní z večera
Noční doteky
pod záštitou spánku
praní o polštář
spaní bez deky
den má na kahánku
Svými vlasy mě lechtáš
ale nevíš o tom
zbloudilém pramínku
na mém čele
usměješ se potom
'ty můj blázínku
něco se ti zdálo'
Hladíš mě po těle
jako by tvá přítomnost
snad byla málo
tys v mém srdci nejen host
však jeho součást
..na stálo!
Přečteno 341x
Tipy 21
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Larey, enigman, labuť, 6thSun, CULIKATÁ, Bíša, Myrja, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)