Láska bolí
Střípky srdcí schozané z útesu,
beznaděj, nenávist.
Pocit bezpečí a klidu
již v tvých očích se nedá číst.
Umřela naděje,
víra tvá uvadá.
Láska bolí, ale i srdce naše
plní pocitem štěstí.
Naděje vrátí se!
V slzách je úleva.
Jak kapky deště
stékají ti po tváři.
Oči tvé, vždy plné lásky
dnes s prázdnotou pozorují svět.
Kdy ty šťastné vrátí se zpět?
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (0)