noc
lampa mi paprsky signály dává
kráčím do hospody
a do hlavy mi šeptá
můj vlastní hlas
že měl bych se ožrat
ulice je taková
krásná, ponořená
do tmy a osvětlená
kovovým světlem
linoucím se tmou
lidi chodí sem
a tam, chodí
vstříc pohledům
a nevšímaj si
všimnutí
každej tak nějak
kráčí nocí svou
třeba i ve dne
asi je dobře že
to tak je
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, ewon
Komentáře (0)