Mé druhé já
Anotace: celému světu srozumitelná
Když děti jsem uspávala
byla´s tu s námi
Já nazpaměť tě znala
dík klidnému usínání
Když smrt si pro mne sáhla
byla´s tu se mnou
Zpět k životu mě táhla
pavučinou snů jemnou
Když bolestný vzlyk touhy
v podzimu života
mi napovídal další cestu
byla´s tu se mnou
abys mi odmodlila
spojení s lidmi a něžně políbila.
Dala´s mi sílu
skočit do svých snů
Spojuješ celý svět
jsi má i všech
Jsi moje duše i můj dech
a život
Budeš vždy se mnou, společně padnem
Alenko v kraji divů a za zrcadlem
Přečteno 383x
Tipy 59
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Jiří I.Zahradník, drsnosrstej kokršpaněl, carodejka, sýc, a_tao, Jeněcovevzduchukrásného, sveřep, Paulín, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)