Anotace: ...
Proč tak smutně,ženská jedna šikovná?Máš moc super básničky a najednou toto...:(To mi fakt hlava nebere!Pokud máš nějakej monclík na duši...písni:)Juknem spolu tomu na zoubek.
18.04.2010 15:18:00 | susana načeva
CHechtalka a má tak moc smutnou básničku.Máš ji opravdu překrásně napsanou,tak Ti posílám culíka,aby jsi se zaculila a byla blíže své přezdívce:-).
01.03.2010 10:06:00 | CULIKATÁ