Berou mi
Berou mi
lodě z mého přístavu
vpouštějí je na moře
širé a průzračné
Berou mi
voňavou přikrývku
plnou slastných vzpomínek
bezbřehých představ
Berou mi
sklenici teplého mléka
křehkost co se svléká
do naha a do krásy
Nechávají mi
barevné obrázky se vzpomínkami
okno do něhož vplouvá záře
i svit půlnoční
Dali mi
mnoho dveří bez klik
dali mi toho tolik
že ustávám a vybírám
si mezi cestou slzami orosenou
a cestou květy obklopenou
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: mourner, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)